Skip to content
WHITE NOW

Tudj meg többet a White Now fogkrémekről

Hiszünk abban, hogy a mosoly a személyiséged és az önbizalmad kifejező eszköze.

Ezért elkötelezettek vagyunk az olyan fogkrémek fejlesztése mellett, amelyek klinikailag bizonyítottan azonnal fehérítik a fogakat.*

Több mint tíz éves tapasztalattal és kutatással rendelkezünk az optikai fehérítés terén. Hét világméretű szabadalom, 25 kutató részvételével vezetett a White Now White-Correct technológia kifejlesztéséhez.

White Now termékcsaládunk fehérítő termékei klinikailag bizonyítottan hatékonyak az első fogmosástól kezdve, azonnal javítva mosolyod fehérségét.*

Azonnali fehérítő összetevőink kíméletesek a fogzománchoz.

*Az azonnali fehérítő hatás ideiglenes és optikai.

White now

A sminktermékek ihlette termékeinkben található kék-zafír pigmentek a fogakkal érintkezve hatnak és a sárga szín elfedésével azonnal látható fehérítő hatást* eredményeznek.

*Az azonnali fehérítő hatás ideiglenes és optikai.


Fedezd fel a további White Now termékeket!

Háromszoros azonnali fehérítő hatás!3

A Signal White Now fogkrémek segítenek, hogy mosolyod fehérebb legyen akár azonnal3. Formulájuk gyengéd a fogzománchoz, ugyanakkor segít eltávolítani a fogakon kialakult foltokat. A fehérítő fogkrémek használatával napról napra kíméletesen fehéríthetők a fogak. A fogkrémeket használd együtt a termékcsaládba tartozó fogkefével, melynek puha sörtéI gyengédek az ínyhez!