Skip to content
Sminktrükkökkel is sokat tehetsz a ragyogó mosolyért. Egyszerű, hétköznapi szépségápolási tippek következnek, hogy fogaid káprázatosak legyenek.

" />
mosolygó nő fehér fogakkal

4 fontos szépségápolási tipp a ragyogó mosolyért

Így ápold az arcod a fotogén mosolyért. Tanácsok, hogy jól nézz ki a fotókon például azzal, hogy gyakorlod a mosolygást, sminkkel hangsúlyozod a mosolyod és ápolod a fogaidat.

Mindannyian tudjuk, hogy a megfelelő szájápolás a kulcs ahhoz, hogy a fogaink fehéreknek látszódjanak. Tudtad, hogy néhány okos szépségápolási tippel ragyogóvá teheted őket? Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogy a természetes smink erejével hogyan növeld mosolyod wow-faktorát. Olvass tovább és tudj meg többet.

Hangsúlyozd fogaid fehérségét szilva árnyalatú rúzzsal

A rúzsod színének megválasztása befolyásolhatja a mosolyod ragyogását. A narancsos tónusok vagy a mélyvörösek sárgábbnak mutathatják a fogaidat, mint amilyenek valójában. Vedd elő a sötét árnyalataidat a kék tónusból vagy az igazi vörösekből, mert ezektől még ragyogóbbnak fog látszani a mosolyod.

Okosan válaszd meg a bronzosítót

A fogak esetében döntő lehet a megfelelő bronzosító kiválasztása. A túl erős narancsoktól a fogaid inkább furának látszanak, nem fehérnek. Az egészséges külsejű mosolyhoz legtöbbször a természetes smink a kulcs. Próbáld ki a barnásszürke bronzosítókat, hogy a fogaid fehérebbnek látsszanak.

Hangsúlyozd a szemeidet

A gyönyörű szem és a széles mosoly kéz a kézben jár. Ha a szemed lesz a leginkább hangsúlyos, az segíthet elvonni a figyelmet fogaid sárgás árnyalatáról. Ha tél van, próbáld meg a bíbor, kék vagy az ezüst szemhéjpúdert. A nyári hónapokban az élénkzöld és a türkiz lehet a megfelelő árnyalatod.

A kontúrozás a kulcs

A teltebb hatású ajkak kulcsfontosságúak a mesés mosolyhoz. Húzd ki a szád ívének kontúrjait, hogy hangsúlyosabb formát kapjanak az ajkaid és a mosolyod láttán mindenki megtorpanjon. Használj ehhez a megjelenéshez kékes-bordós árnyalatú rúzst, hogy még jobban sugározd egy sztár erejét.

És már meg is vagy – néhány finom változtatással a sminkeden káprázatos lehet a mosolyod. Használd ezek mellé a sminkelési tanácsok mellé a Signal White Now Sensitive fogkrémet, mely akár 3x fehérebb mosolyt biztosít azonnal* és segít enyhíteni a fogérzékenységet akár 30 mp alatt**.

 

*Az azonnali fehérítő hatás ideiglenes és optikai. Laboratóriumi vizsgálat alapján a Signal White Now fogkrémhez képest.

**Fogmosás után ujjal vidd fel a terméket közvetlenül különösen érzékeny fogaidra, és finoman masszírozd 30 másodpercig..

GYORS TIPP

Válassz vörös rúzst kék alaptónussal. Szép kontrasztot alkot fogaid elefántcsontfehér felületével, még fehérebbnek mutatva őket.

 
White teeth

Szájápolással Kapcsolatos Kérdések

Szájápolással kapcsolatos kérdéseidre a Signal, a család fogászati szakértője ad válaszokat, és további hasznos tanácsokat is olvashatsz 

TOVÁBBI CIKKEK OLVASÁSA