Skip to content
Sminktrükkökkel is sokat tehetsz a ragyogó mosolyért. Egyszerű, hétköznapi szépségápolási tippek következnek, hogy fogaid káprázatosak legyenek.

" />
mosolygó nő fehér fogakkal

4 fontos szépségápolási tipp a ragyogó mosolyért

Így ápold az arcod a fotogén mosolyért. Tanácsok, hogy jól nézz ki a fotókon például azzal, hogy gyakorlod a mosolygást, sminkkel hangsúlyozod a mosolyod és ápolod a fogaidat.

Mindannyian tudjuk, hogy a megfelelő szájápolás a kulcs ahhoz, hogy a fogaink fehéreknek látszódjanak. Tudtad, hogy néhány okos szépségápolási tippel ragyogóvá teheted őket? Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogy a természetes smink erejével hogyan növeld mosolyod wow-faktorát. Olvass tovább és tudj meg többet.

Tedd tökéletessé fogaid gyöngyfehérségét szilva árnyalatú rúzzsal

A rúzsod színének megválasztása befolyásolhatja a mosolyod ragyogását. A narancsos tónusok vagy a mély vörösek sárgábbnak mutathatják a fogaidat, mint amilyenek valójában. Vedd elő a sötét árnyalataidat a kék tónusból vagy az igazi vörösekből, mert ezek még ragyogóbbá teszik a mosolyodat.

Okosan válaszd meg a bronzosítót

A fogak esetében döntő lehet a megfelelő bronzosító kiválasztása. A túl erős narancsoktól a fogaid inkább furának látszanak, nem fehérnek. Az egészséges külsejű mosolyhoz legtöbbször a természetes smink a kulcs. Próbáld meg a barnásszürke bronzosítókat, hogy a fogaid fehérebbnek látsszanak.

Hangsúlyozd a szemeidet

A gyönyörű szem és a széles mosoly kéz a kézben jár. Ha a szemed lesz a leginkább hangsúlyos, az segíthet elvonni a figyelmet fogaid sárgás árnyalatáról. Ha tél van, próbáld meg a bíbor kék vagy az ezüst szemhéjpúdert. A nyári hónapokban az élénkzöld és a türkiz lehet a megfelelő árnyalatod.

A kontúrozás a kulcs

A teltebb hatású ajkak kulcsfontosságúak a mesés mosolyhoz. Húzd ki a szád ívének kontúrjait, hogy hangsúlyosabb formát kapjanak az ajkaid és a mosolyod láttán mindenki megtorpanjon. Használj ehhez a megjelenéshez kékes-bordós árnyalatú rúzst, hogy még jobban sugározd egy sztár erejét.

És már meg is vagy – néhány finom változtatással a sminkeden káprázatos lesz a mosolyod. Használd ezek mellé a sminkelési tanácsok mellé a Signal White Now Glossy Chic fogkrémet az azonnali fehérségért* és csillogásért.

*Az azonnali fehérítő hatás optikai és ideiglenes. 78 alanyon elvégzett klinikai vizsgálat alapján.

GYORS TIPP

Válassz vörös rúzst kék alaptónussal. Szép kontrasztot alkot fogaid elefántcsontfehér felületével, még fehérebbnek mutatva őket.

 
White teeth

Szájápolással Kapcsolatos Kérdések

Szájápolással kapcsolatos kérdéseidre a Signal, a család fogászati szakértője ad válaszokat, és további hasznos tanácsokat is olvashatsz 

TOVÁBBI CIKKEK OLVASÁSA