Skip to content
Bizonyos ételek a fogaid elszínezeződését okozhatják. Tudd meg, miből egyél kevesebbet és olvasd el tippjeinket a fehér fogakért.

" />
Különböző módszerek a fogaid fehérítésére

Különböző módszerek a fogaid fehérítésére

A legtöbben magabiztosabbnak érezzük magunkat, ha fehérek a fogaink, mert tudjuk, hogy a foltok a nem megfelelő szájhigiéniát jelzik. Ezért a fogfehérítés világszerte az egyik legnépszerűbb kozmetikai fogászati kezelés, és számtalan otthoni fehérítő termék is kapható. Nézzünk meg néhányat a legelterjedtebb fehérítő módszerek közül.

Fehérítő fogkrémek

A fehérítő fogkrémek használatával napról napra kíméletesen fehéríthetők a fogak. Próbáld ki a Signal White Now fogkrémeket, melyek kék-zafír pigmenteket tartalmaznak, így segítenek, hogy fogaid azonnal fehérebbnek látszódjanak*.

*Az azonnali fehérítő hatás optikai és ideiglenes.

Otthoni fehérítő termékek

A professzionális fogfehérítő módszerek költséghatékony alternatívái, azonban használatuk nem mindig egyszerű. Ha bizonytalan vagy, fordulj fogorvosodhoz.

Professzionális, fogorvosi fogfehérítés

Az otthon használható termékekhez képest nagyobb mennyiségű fehérítő hatóanyagot használnak, ezért hatékonyabbak. Fogorvosod a szád teljes körű egészségével törődik, eltávolítja a lerakódott fogkövet, majd egy védőanyagot használ, amely a kezelés alatt megóvja az ínyedet. A foltok mértékétől függ a szükséges kezelések száma.

Ha túl vagy egy fehérítő kezelésen, a megfelelő szájhigiénia fenntartása érdekében folytasd a napi rutinodat, fogmosással, fogselyem és szájvíz használattal. Ha fogérzékenységet vagy ínyirritációt tapasztalsz, fordulj fogorvosodhoz. Ne feledd, hogy a szád egészsége a legfontosabb.

GYORS TIPP

Próbáld csökkenteni az olyan savas ételek fogyasztását, amelyek károsíthatják a fogzománcod. Amikor a zománc elvékonyodik, láthatóvá válik az alatta lévő dentin, amely egy sötétebb anyag, ettől sárgábbnak látszanak a fogaid.

White teeth

Szájápolással Kapcsolatos Kérdések

Szájápolással kapcsolatos kérdéseidre a Signal, a család fogászati szakértője ad válaszokat, és további hasznos tanácsokat is olvashatsz

TOVÁBBI CIKKEK OLVASÁSA