Skip to content
Woman eating an ice cream

Új White Now Sensitive

Az első fogkrémünk a fehérebb mosolyért és a fogérzékenység enyhítéséért

EGY SZEMPILLANTÁS ALATT!

Most először nem kell választanod az azonnal fehérebb mosoly* és a fogérzékenység enyhítése** között!

A White Now Sensitive innovatív formulát fogászati szakértőkkel fejlesztettük ki, hogy 2 technológiát kombináljunk a 3x fehérebb mosolyért* és a fogérzékenység csökkentéséért** egyetlen fogmosással akár 30 másodperc alatt.

KETTŐS HATÁSÚ TECHNOLÓGIA

A gyengéd formula két klinikailag bizonyított technológiát egyesít

White-Correct Technology

White-Correct technológia

A színjavító kozmetikumok által ihletett Signal White Now Sensitive fogkrém kék-zafír pigmenteket tartalmaz, amelyek korrigálják a zománc sárgás színét, és már az első fogmosástól kezdve akár 3-szor fehérebb fogakat eredményeznek*. Klinikailag bizonyított technológia.

ActivRelief Technology

ActivRelief technológia

A Signal White Now Sensitive fogkrém ásványi anyagok komplexét tartalmazza, amely kifejezetten a fogak érzékeny területeit célozza meg, és akár 30 másodperc alatt segít enyhíteni a fogérzékenység okozta kellemetlenségeket**. Klinikailag bizonyított.

 

*Az azonnali fehérítő hatás ideiglenes és optikai. Laboratóriumi vizsgálat alapján a Signal White Now fogkrémhez képest.

**Fogmosás után ujjal vigye fel a terméket közvetlenül különösen érzékeny fogaira, és finoman masszírozza 30 másodpercig.

TUDTAD?

A Signal White Now Sensitive fogkrém a Marie Claire Hungary Beauty Awardson 2022-ben az év dentálhigiéniai terméke kategóriában az olvasói díj nyertese lett!

Próbáld ki te is a díjnyertes Signal White Now Sensitive fogkrémünket!