Skip to content
Mi okoz sárga fogakat és elszíneződést?

Az 5 perces szépítkezés

A modern világban az idő felértékelődött. Gyakran még egy pillanatnyi lélegzetvételhez is nehezen jutunk, nemhogy órákat töltsünk a tükör előtt. Ezekkel az egyszerű sminktippekkel természetes, makulátlan eredményt érhetsz el percek alatt.

1. Előkészítés

Ha csak öt perced van, a bőröd előkészítése akkor is elengedhetetlen. Az azonnali eredményhez a tisztító kendő ideális. Alternatívaként tegyél hidratálót egy vattapamacsra, és töröld vele végig a homlokod, az orrod, az arcod és a nyakad is, lágy, simító mozdulatokkal.

2. Az alap

A nedves alapozóval a legegyszerűbb az egyenletes, hibátlan alapozás. Tegyél pár pöttyöt az arcodra, kend el egy sminkszivaccsal és kész! Győződj meg róla, hogy amennyire csak lehet, a bőrödnek megfelelő árnyalatot választottál. Enyhébb fedéshez BB vagy CC krémet is használhatsz.

3. Korrektor

A korrektor elég kicsi ahhoz, hogy bármilyen táskában elférjen. Használd a sötét karikák, foltok, kipirosodások elfedésére, gyöngéden simítsd el az ujjaddal.

4. Arc és ajkak

Idő hiányában, vagy ha csak gyorsan szerednéd rendbe hozni magad, a rúzs elengedhetetlen kellék. Ez az ügyes darab egyszerre használható a szemhéjadra, arcpirosításhoz és ajakszínezéshez, és könnyen elfér a kézitáskádban, egy kis színt hozva, amikor csak szükséged van rá. Gyors mozdulattal húzz egy csíkot mindkét járomcsontod mentén, és simítsd el az ujjaiddal. Az ajkadon a rúzs szinte magától dolgozik.

5. Szemek

A füstös szemek mindenkinek jól állnak, de idő kell hozzájuk. Egy gyors igazításért, amely biztos, hogy kiemeli a szemedet, a szemceruza és a szempillafesték a legjobb barátod. A ceruzával húzd ki a felső szemhéjadat, és simítsd el az ujjaddal, hogy a vonal ne legyen túl harsány. Most jön a szempillafesték. A szempilláid meghosszabbításához görgesd a kefét a gyökerektől, ahogy kézre esik. Forgasd a pálcát a pillák optimális szétválasztásához és vastagításához. A dúsabb hatásért ismételd meg.

6. Szemöldökök

Egy kéznél lévő csipesz mindig hasznos a szemöldököd karbantartásához. Ha nincs időd a teljes szemöldöködre, a ritkás helyeket töltsd ki szemöldökceruzával. Befejezésül vigyél fel egy kis szemöldök gélt.

7. Mosoly

Lehet, hogy nem vetted még észre, de a mosolyodnak fontos szerepe van a megjelenésedben. A gyors eredményért próbáld ki a Signal White Now Touch fogfehérítő tollat. Akárcsak egy korrektorral az arcodon, ezzel is azonnali hatást* érhetsz el. Ahogy a mini ecsettel felviszed a fényvisszaverő kristályokat tartalmazó szérumot, egy fényes réteget képez a fogaidon. A toll könnyen elfér a kézitáskádban, így bárhol, bármikor használhatod, amikor csak szükséges. Nincs súroló hatása, így mindennap használhatod, amilyen gyakran csak akarod. *Az azonnali fehérítő hatás optikai és ideiglenes.

Ezekkel a gyors, egyszerű tippekkel csak öt percre van szükséged a tökéletes, ragyogó megjelenéshez.

GYORS TIPP

Mérsékeld a kávé, bor, tea fogyasztását, ezek nagymennyiségű tannint, festékanyagot és savat tartalmaznak, melyek rátapadnak a fogzománcra és foltokat okoznak.

 
White teeth

Szájápolással Kapcsolatos Kérdések

Szájápolással kapcsolatos kérdéseidre a Signal, a család fogászati szakértője ad válaszokat, és további hasznos tanácsokat is olvashatsz

TOVÁBBI CIKKEK OLVASÁSA