Skip to content

Little Brush Big Brush

Legyen a fogmosás a nap fénypontja Sika Mikával és Sika Mamával!

DE MÉGIS HOGYAN? 

Ha nehezen megy a tejfogak tisztítása, ne aggódj, nem vagy egyedül!

Akár van már tejfoga a kicsinek, akár az első fogacskák megjelenését várjátok, idegen és furcsa érzés lehet számára a fogkefe a szájában. Először kellemetlennek, sőt akár kicsit félelmetesnek is találhatja. Ez azonban hamar elmúlik.

A kisgyermekek kezdetben nehezen értik meg, hogy miért kell fogat mosniuk, éppen ezért nem egyszerű őket arról meggyőzni, hogy ennek szokássá kell válnia. Ha pedig megpróbáljuk elmagyarázni a lyukas fogak és a tejfogak szuvasodásának veszélyeit, azzal esetleg csak rontunk a helyzeten. Mit lehet ilyenkor tenni?

TEGYÜK ÉLVEZETESSÉ A FOGMOSÁST!

Tudjuk, hogy milyen nehéz a gyerekeknek megtanítani a helyes fogápolást, ezért megalkottuk a Sika Mika és Sika Mama mesesorozatot, amely interaktív fogmosó asszisztensként - személyre szabott esti mesékkel - segít abban, hogy a szomorú kötelességből mókás kaland kerekedjen.

A Signal segítségével Te és gyermeked is élvezni fogjátok a fogmosást! Kapd fel a fogkefét, és vágj bele a kalandba gyermekeddel. Válogass a teljes mesesorozat epizódjai közül vagy haladj a megadott sorrendben, hogy gyermekeddel együtt követve a történetet, mindannyian részt vehessetek egy különleges fogmosó kihívásban.

A gyermekek így nemcsak könnyen megszokhatják a fogmosást, de igazi élvezetet, játékot rejtő programot jelenthet számukra – a fogmosással kapcsolatos harc pedig a múlté lesz.

Próbáld ki a kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett fogkrémeinket és fogkeféinket, hogy a kis fogak megfelelő védelmet élvezhessenek, a tejfogak ápolása pedig igazi szórakozássá váljon! 

GYORS TANÁCS

Amint megjelenik a baba első foga, ideje elkezdeni a napi két fogmosást.

 
White teeth