Skip to content
TEGYE ÉLVEZETESSÉ A FOGMOSÁST A SIKA MIKA ÉS SIKA MAMA MESEFIGURÁKKAL

Tegye élvezetessé a fogmosást Sika Mikával és Sika Mamával

NEHEZEN MEGY A TEJFOGAK TISZTÍTÁSA?

Ne aggódjon, nincs egyedül ezzel.

Akár van már tejfoga a kicsinek, akár még csak várja az első tejfogak megjelenését, nagyon idegen és furcsa érzés lehet neki, ha valaki egy fogkefét tesz a szájába. Először kellemetlennek, sőt akár kicsit félelmetesnek is találhatja. Ez azonban hamar elmúlik.

A kisgyermekek először is nehezen értik meg, hogy miért kell fogat mosniuk, ezért nem egyszerű őket arról meggyőzni, hogy ennek szokássá kell válnia. Ha pedig megpróbáljuk elmagyarázni a lyukas fogak és a tejfogak szuvasodásának veszélyeit, azzal csak rontunk a helyzeten. Mit lehet ilyenkor tenni?

TEGYÜK ÉLVEZETSSÉ A FOGMOSÁST!

Tudjuk, hogy milyen nehéz a gyerekeknek megtanítani a helyes fogápolást, ezért megalkottuk a Sika Mika és Sika Mama mesealkalmazást, amely interaktív fogmosó asszisztensként - személyre szabott esti mesék mondásával - segít abban, hogy egy könnyes feladatból mókás kaland kerekedjen.

A Signal segítségével Ön és a gyermeke is élvezni fogják a fogmosást! Kapja fel a fogkefét, és vágjon bele a kalandba gyermekeivel. Ön minden este kap egy újabb epizódot a telefonjára, majd a gyermekkel együtt egyszerűen követi a történetet, és részt vesz a különleges fogmosó kihívásban.

A gyermek így könnyen megszokja a fogmosást, és élvezetesen és játékosan fog fogat mosni – a fogmosással kapcsolatos harc pedig a múlté lesz.

Próbálja ki a kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett fogkrémeinket és fogkeféinket, hogy teljes védelmet tudjon nyújtani a kis fogaknak, és szórakozás legyen a tejfogak ápolása.

GYORS TANÁCS

Amint megjelenik a baba első foga, ideje elkezdeni a napi két fogmosást.

 
White teeth

Szájápolási kérdések

Find helpful advice on your oral health concerns in our guides created by Pepsodent, the family dental expert

READ MORE ARTICLES