Skip to content
Zinc Mineral: a product choice for your family and the environment

Cink: jó választás a család és a környezet számára is

Egyre tudatosabban védjük a környezetünket, és egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy milyen termékeket használunk nap mint nap. Mint a táplálkozás, a higiénia és a szépségápolás szakértője, az Unilever tökéletesen tisztában van azzal, hogy mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy a fogyasztóknak hatékony termékeket biztosítson, a lehető legkisebb környezeti hatással.

A Signal Long Active fogkrém jó példa arra, amikor egy termék megfelel mind a környezet, mind a fogyasztók felé vállalt kötelezettségeknek. A triklozán számos fogkrémben megtalálható összetevő. Az utóbbi években azonban aggályok merültek fel a környezetre gyakorolt hatásai miatt. Bár mi továbbra is biztosak vagyunk abban, hogy nem jár veszélyekkel a triklozán szájápolási termékekben történő használata, tudjuk, hogy sokan aggódnak a környezetre gyakorolt esetleges hatása miatt, és más módon szeretnék elérni az általa kifejtett hatást. Az Unilever megtalálta a biztonságos és hatékony helyettesítőt: a cink ásványt. A cink a természetben előforduló elem, amely nélkülözhetetlen az egészséges étrendhez és a szervezet egészséges működéséhez.

A Signal Long Active termékekben, ásványi formában használt cink antibakteriális összetevő, segít védeni a lepedék, a fogkő és a rossz lehelet kialakulása ellen, védeni a fogzománcot és az ínyt - segít teljes körű védelmet biztosítani a szájnak.

Ez illeszkedik az Unilever azon vállalásához, hogy megfelelő megoldásokat kínáljon a vásárlóinak, és egyben a környezetet is védje.

A Signal Long Active termékek segítenek teljes körű és hatékony védelmet nyújtani. Mert minden mosoly számít."

Gyors tipp

 

A kálcium segít erősíteni a fogzománcot. Ha laktózérzékeny vagy, helyettesítsd a tejet mandulával, brokkolival vagy babbal, melyek szintén magas kálciumtartalommal rendelkeznek.

 
White teeth

Szájápolási kérdések

Olvasd el a Signal, a család fogászati szakértőjének hasznos tanácsait a száj egészségével kapcsolatban

További cikkek megtekintése