Signal White Now Ice Cool fogkrém 75 ml 

Signal White Now Ice Cool fogkrém 75 ml 

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, PVM/MA Copolymer, Glycerin, Mentha Arvensis Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Mentha Spicata Flower/Leaf/Stem Oil, CI 74160, CI 74260, Nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm F) 
  • A hozzáadott kék és zöld pigmenteknek köszönhetően már egyetlen fogmosás után azonnal fehérebbé teszi a fogakat*, és a menta kirobbanó ízével hosszantartó frissességet is biztosít.
  • Két technológiát kombinál: A White-Correct technológia azonnal segít az évek során elszíneződött fogak színének helyreállításában, az akár 3X fehérebb mosolyért*, a White-Infinity technológia pedig a tartós fehér mosolyért** felel.
*Az azonnali és optikai hatás ideiglenes. 58 alanyon végzett klinikai vizsgálat alapján. 3x fehérítő hatás azonnali fehérítő összetevőt nem tartalmazó fluoridos fogkrémhez képest.
**Rendszeres, napi kétszeri fogmosás mellett 4 hétig, 58 alanyon végzett klinikai vizsgálat alapján.
75 ml 

RÝCHLY TIP

Mérsékeld a kávé, a vörösbor és a tea fogyasztását, mert ezek nagy mennyiségű festékanyagot tartalmaznak, mely rátapad a fogzománcra és foltokat okozhat.