Skip to content
Harnessing the power of mother nature’s care

Természetes eredetű összetevők

Mindannyian tudjuk, hogy a természet csodákra képes, és azzal sem lehet vitatkozni, hogy gondoskodik rólunk - és ezt most már a szépségápolás világában is megtapasztalhatjuk. Az elmúlt években a szépségipar is felismerte a természet csodás képességeit, amelyekkel megfelelő használat esetén megteremthető a gyengédség és hatékonyság tökéletes egyensúlya.

Természetesen mindannyian mások vagyunk, és megvannak a saját természetes csodaszereink, amelyeket előveszünk, ha a szükség úgy hozza, legyen az aloe verás hidratáló, amellyel megnyugtatjuk a bőrünket az egész napos napozás után, argánolajos kondicionáló, amellyel dús hatású fürtöket érhetünk el, vagy egy avokádó arcpakolás, amely tápláló vitaminokkal látja el a bőrünket. Akármire is van szükségünk, általában találunk olyan természetes eredetű összetevőkkel bíró teméket, amely segíteni fog.

Miért ne alkalmazhatnánk a szájápolásnál is ugyanazt a hozzáállást, mint hajunk és bőrünk ápolásánál? A Signal bemutatja az új Nature Elements fogkrémcsaládot, amely 92%-ban természetes eredetű összetevőket* tartalmaz, védi mosolyunkat.

KÓKUSZ KIVONAT

A kókuszolaj régóta fontos szerepet játszik a szépségiparban, azon csodás tulajdonságainak köszönhetően, hogy tisztítja és hidratálja a bőrt, segít csökkenteni a ráncképződést és megelőzni a korai öregedést. A Signal Long Active Nature Elements Coco White fogkrém segít helyreállítani a fogak természetes fehérségét, kókusz kivonatot tartalmaz, mely természetes tisztító hatásáról ismert.

ZSÁLYA ÉS KAKUKKFŰ OLAJ

Ezek a nagyszerű gyógynövények jól ismertek a konyha világában, de sok rejtett tulajdonsággal is rendelkeznek. A zsálya például javítja a vérkeringést, segít megelőzni a fertőzéseket és a cellulitiszt kezelni, míg a kakukkfű hatékony gyulladásgátló tulajdonsága révén felfrissíti a fáradt, irritált bőrt. A Signal Long Active Nature Elements Herbal Gum Care segít védeni az ínyt, zsálya és kakukkfű olajat tartalmaz, melyek erősítő tulajdonságaikról ismertek.

SZEGFŰSZEG ÉS BORÓKA

A szegfűszeg a legtöbb fűszeres polcon megtalálható, a boróka pedig leginkább arról híres, hogy a gint ízesítik vele, de az egészségre is jótékony hatást gyakorolnak. A szegfűszeg segíti az emésztést, segít erősíteni az immunrendszert és megőrizni a csontok minőségét, míg a boróka segít tisztítani a vért, enyhíteni a görcsöket és védeni a sebeket. A Signal Long Active Nature Elements Clove Sensitive fogkrém segít csökkenteni a fogak érzékenységét, szegfűszeg és borókabogyó olajat tartalmaz, amelyek nyugtató hatásukról ismertek.

Gyors tipp

 

A kálcium segít erősíteni a fogzománcot. Ha laktózérzékeny vagy, helyettesítsd a tejet mandulával, brokkolival vagy babbal, melyek szintén magas kálciumtartalommal rendelkeznek.

 
White teeth

Szájápolási kérdések

Olvasd el a Signal, a család fogászati szakértőjének hasznos tanácsait a száj egészségével kapcsolatban

További cikkek megtekintése