Skip to content
The eternal parent struggle: Family protection

A szülők örökös küzdelme: gondoskodás a családról

"Szülőnek lenni nem könnyű feladat, és mindannyian követünk el hibákat, de a gyermekeink mosolya minden erőfeszítésért kárpótol. A gyermekeink védelme mindennél fontosabb, de ehhez időnként egy kis segítségre is szükségünk van. A segítség időnként egyértelmű: napra megyünk? Kenjünk magunkra egy kis naptejet, és vegyünk fel egy kalapot! Biciklizünk? Mindig legyen rajtunk sisak! Úszni tanulunk? Feltétlenül csomagoljuk be a karúszókat és a szemüveget!

De mi a teendő a mindennapokban? Hogyan védhetjük meg magunkat és a családunkat a mindennapok során? A naponta használt termékekkel kapcsolatban hetente hallunk újabb és újabb történeteket fantasztikus összetevőkről, és arról, hogy mi a jó nekünk, a családunknak és a környezetnek. Ha a család mosolyának védelméről van szó, a Signal a fogkrém kiválasztását kívánja egyszerűbbé tenni – mert nem szeretnénk, hogy szájápolási problémák miatt bárkinek is el kelljen rejtenie a mosolyát.

A cink természetes erejét felhasználva hosszan tartó védelmet tudunk biztosítani. A cinknek az egészségre és a jó közérzetre gyakorolt hatása régóta ismert, és ezek az előnyös képességek hatékony antibakteriális tulajdonságokkal párosulnak, ennek köszönhetően Ön és a családja hatékony védelmet élvezhet, kompromisszumok nélkül.

A Signal Long Active 8 hatása: segít védeni a fogszuvasodás, a fogkőképződés és a baktériumok ellen, gátolni a lepedék képződését, erősíteni a fogzománcot, fehéríteni a fogakat, friss leheletet biztosítani, védeni az ínyt.

A Signal fogkrémei nem tartalmaznak triklozánt, habár a szájápolásban biztonságosan alkalmazható lenne, de tudjuk, hogy sokan aggódnak a környezetre gyakorolt esetleges hatásai miatt, ezért inkább cinkkel helyettesítjük.

A Signal Long Active termékek olyan hatékony védelmet nyújtanak, amely nem csak a száj, de a környezet számára is kedvező. Mert minden mosoly számít!"

Gyors tipp

 

A kálcium segít erősíteni a fogzománcot. Ha laktózérzékeny vagy, helyettesítsd a tejet mandulával, brokkolival vagy babbal, melyek szintén magas kálciumtartalommal rendelkeznek.

 
White teeth

Szájápolási kérdések

Olvasd el a Signal, a család fogászati szakértőjének hasznos tanácsait a száj egészségével kapcsolatban

További cikkek megtekintése